Selecteer een pagina

Spabad Limburg

Spabaden en jacuzzi’s voor iedereen budget. Voor Spabad Limburg ontwikkelden we een new business concept en apart label volledig gericht op spabaden en jacuzzi’s. Om de klanten uit dit aparte segment specifiek te bedienen hebben we een blog module en content funnel gecreëerd die perfect de zoekvraag beantwoord.

Spabad Limburg 

Spabad Limburg is het label van tuinmeubelenwinkel Spork Tuinmeubelen. Spabad Limburg biedt prachtige en hoogwaardige jacuzzi’s en spa accessoires aan voor de liefhebber. 

Spabad Limburg is de centrale ontmoetingsplek als je meer wil weten over jacuzzi’s, desbetreffend onderhoud, de nieuwste trends en je wil verdiepen in de talloze mogelijkheden en combinaties die er te maken zijn.

Omdat jacuzzi’s een hele andere tak van sport is, is gekozen om hier een eigen platform voor te ontwikkelen. Ook met oog op duurzame ontwikkeling van de websites binnen het strategische ecosysteem van Spork Tuinmeubelen. Immers is het grote voordeel van een eigen platform dat het bij kan dragen aan organische vindbaarheid en het volledig zelf is te beinvloeden.

 

Voor onze drie Anytime Fitness vestigingen heb ik begin dit jaar Fabian gevraagd de google pagina’s op te zetten, een doelgroeponderzoek te doen en een advertentiestructuur op te zetten. Het doel was om naamsbekendheid te vergroten, ons imago duidelijker te communiceren naar de doelgroep en meer leads te genereren. Fabian heeft een duidelijk plan geschreven en een goede structuur opgezet. Onze naamsbekendheid en online zichtbaarheid is sterk verbeterd. Fabian is gedreven, punctueel en komt zijn afspraken goed na. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Luke Landman

Anytime Fitness Benelux Corporate Club Coach, Heerlen-Centrum | Heerlen-Zuid | Voerendaal Landgraaf | Gulpen | Simpelveld

Verschillende contentmodules

De website van Spabad Limburg is bewust compact maar overzichtelijk gehouden. De website is in principe in 4 categorieen in te delen: collectie, merken, blogs en veelgestelde vragen. 

Op die manier speelt Spabad Limburg in op de groeiende vraag vanuit de consument om direct online te beschikken over veelgestelde vragen, onderwerpen en handige instructies. 

Om dit high-end segment kwalitatief te bedienen wordt commercieel ook de vertaalslag gemaakt naar de spa inspiratie showroom waar spabaden bekeken en getest kunnen worden. Op afspraak wordt er zelfs de mogelijkheid geboden de jacuzzi te testen in eigen afgesloten ruimte.

Gemakkelijk te onderhouden

Om het platform voor medewerkers en partners gemakkelijk aanpasbaar en toegankelijk te maken is gekozen om te werken met het bekende CMS systeem: WordPress. Via dit CMS systeem kunnen medewerkers door middel van een gemakkelijke editor eigen pagina’s en blogs opmaken. Zo wordt content creëren voor iedereen gemakkelijk.

Het ontwikkelen van een corporate Anytime Fitness brand

Anytime Fitness biedt fitness met een coach en een programma op maat. Uiteraard kunnen er ook een van de vele verschillende groepslessen gevolgd worden. Bij Anytime Fitness is goede uitleg van de toestellen inclusief en kun je extra coaching krijgen bij voeding en training, zodat je zeker weet dat je doel wordt bereikt! Sport in een moderne, schone en gezellige omgeving, wanneer het jou uitkomt. Anytime Fitness is écht nooit gesloten!

Kennissessies en co-creatie

Om Anytime Fitness een extra boost te geven hebben we in strategische kennissessies het management ondersteund met:

 

  • Brainstorming met management over strategische keuzes in online branding;
  • Fotografie van opening Anytime Fitness Voerendaal, Anytime Fitness Heerlen-Zuid, diverse groepslessen én persoonlijke fotoshoots met leden van de club. Gericht op visuele prikkelende content dat multifunctioneel inzetbaar is: advertising, PR, social media en strategisch.
  • Online advertising gericht op conversie via Google Ads. Hierbij creëerden we relevante landingspagina’s voor alle vestigingen.

Dit mochten wij voor Anytime Fitness verzorgen

Gedurende een langere periode van samenwerken hebben we ons mogen focussen op content creatie en advertising. Voor de volgende corporate clubs hebben wij de fotografie verzorgd: Heerlen-Centrum, Heerlen-Zuid, Voerendaal, Landgraaf en Gulpen. De corporate fotografie voor deze 5 Anytime Fitness clubs had altijd als rode draad: gezelligheid en fun. Extra beleving draagt bij aan een positieve mindset. Anytime Fitness is een plek waar je je op je gemak voelt en met plezier kan sporten. De foto’s die gemaakt werden tijdens groepslessen of losse fotoshoots hebben we vervolgens gebruikt in Google Ads campagnes, leadadvertenties en specifieke sportcampagnes.

Online marketing advertising

Gelet op alle mogelijkheden die zoekmachines als Google en betaalde advertentienetwerken als Google Ads vandaag de dag bieden, hebben we door middel van converterede Google Ads campagnes en landingspagina’s de awareness en aanmeldingen verhoogd voor de corporate Anytime Fitness clubs.

Hieromtrent hebben we werkzaamheden verricht als:

  • Inrichten online search campagnes voor 3 Anytime Fitness vestigingen: Anytime Fitness Voerendaal, Anytime Fitness Heerlen-Centrum en Anytime Fitness Heerlen-Zuid.
  • Vormgeven en analyseren Google Ads search advertenties, doen van zoekwoordenonderzoek en schrijven van copyteksten voor advertenties.
  • Inrichten landingspagina’s (doel-URL’s) en bepalen uniforme strategie voor Anytime Fitness ads campagnes.

Interessante casestudies

Interessante projecten en prachtige cases vind je verder op onze website.

vanDaan Recruitment

Webdesign, branding en copy

Brightlands

Social media, fotografie en blogging

EVMC2

Webdesign en branding