Selecteer een pagina

REB Advies

Alle zaken omtrent nalatenschap en overlijden op één plek. Onderneemster Petra de Lange
geeft onder de naam REB Advies persoonlijk en deskundig advies bij nalatenschap.

Op een luchtige, maar professionele manier adviseren over nalatenschap

Een mooie uitdaging. Nadat Petra de Lange met haar plannen van een nieuwe business bij ons aanklopte, zijn we direct samen rond de tekentafel gaan zitten. Bij een nieuwe business hoort een nieuwe en frisse website. Allereerst hebben we samen het doel van de website opgesteld: het bieden van een toegankelijke en gebruiksvriendelijke online ervaring aan klanten en opdrachtgevers. Op de website van REB Advies komen alle stakeholders meer te weten over: dienstverlening, aanbod, referenties en opdrachtgevers, succesverhalen en ervaringen. Op deze manier wordt op een toegankelijke en professionele wijze contact gemaakt met de markt, het huidige netwerk van REB Advies en (toekomstige) opdrachtgevers.

Na deze inventarisatie volgde een ruwe schets van het gewenste aantal webpagina’s en functionaliteiten. De website van REB Advies is gebouwd op het gebruiksvriendelijke WordPress CMS. Dit omdat dit na oplevering ook gemakkelijk in gebruik te nemen is door bedrijfseigenaren. De website van REB Advies voldoet aan de laatste standaarden en is compleet SEO-proof opgeleverd. Klaar voor de toekomst en klaar om uit te groeien tot een waardig platform, waar men met alle vragen rondom nalatenschap terecht kan.

Fabian heeft in een kort tijdsbestek een website ontwikkeld die qua uitstraling en beleving recht doet aan de door mij gevoerde werkzaamheden. Hij is erg gedreven in wat hij doet.
Petra de Lange

Register Executeur, REB Advies

Onze aanpak

  1. Inventariseren (online) value proposition en look & feel.
  2. Webcontent en pagina architectuur ontwikkelen.
  3. Design en implementatie van content.
  4. Technische optimalisatie websiteperformance en mobile first checks.
  5. Implementaties alle benodigde add-ons en third party codes.

Onze gestructureerde en heldere aanpak heeft bij REB Advies gezorgd voor een snelle oplevering van de website. Inhoudelijke informatie kan snel door de simpele structuur gevonden worden.

Kernwaarden

  1. Licht, fris en toegankelijk.
  2. Eenvoud en helder.
  3. Icoontjes en visueel.
  4. Partners en persoonlijk.

Interessante casestudies

Interessante projecten en prachtige cases vind je verder op onze website.

vanDaan Recruitment

Webdesign, branding en copy

Brightlands

Social media, fotografie en blogging

EVMC2

Webdesign en branding