Selecteer een pagina

Limburg & Co: stimulans voor innovatief Limburg en innovatief ondernemen

Limburg timmert hard aan de weg als het gaat om innovaties. De Limburgse Brightlands Campussen zijn daar een goed voorbeeld van. Maar ook buiten de campussen zitten Limburgse bedrijven niet stil. De Limburg & Co – InnovAward voor vindingrijke ondernemers laat zien wat er gebeurt op dit terrein. Er waren voor deze tweejaarlijkse prijs van de provincie Limburg 84 inzendingen en vijftien genomineerden. Er zijn uiteindelijk drie winnaars uit de bus gerold. Deze werden bekend gemaakt op vrijdag 8 december tijdens een feestelijke ceremonie op het Centre Court van de Brightlands Campus Chemelot.

Limburg & Co InnovAward

Limburg & Co is een initiatief van de Provincie Limburg met als doel het genereren van economische spin off door middel van het organiseren van inhoudelijke seminars voor ondernemers in relatie tot de vier Brightlands campussen.

Anderen over je laten vertellen en je merk laten uitdragen is een sterke vorm van marketing. Je creëert ambassadeurs die je merk vertegenwoordigen.

Samen met een gedreven groep young professionals van Arcus College en Leeuwenborgh hebben wij een grafische activatiecampagne ontworpen welke jongeren mobiliseert te stemmen op de genomineerden voor de Limburg & Co InnovAward, maar ook het bezoeken van de InnovAward expositie en het bewuster nadenken over je studiekeuze en mogelijkheden op het gebied van techniek, ICT en innovatie.

 

Genomineerde business cases

Aanmeldingen

Publieksstemmen

Samenwerken?

Wij houden van samenwerken met gepassioneerde professionals. Shoot een e-mail of trek aan de bel en wij gaan samen met jou de uitdaging aan!