Selecteer een pagina

Nieuw platform voor EVMC2

Edwin van EVMC2 begon naast zijn reguliere job een eigen bedrijf voor interim en freelance opdrachten. Gepassioneerde marketing voor enthouiaste ondernemers, daar hoort een online visitekaartje bij. Een basic website met niet te veel vakjargon, maar een online mini portfolio en basic website, was de vraag. Een responsive website met ruimte voor blogs en contactmomenten.

De start van een onderneming, groot of klein begint met online aanwezigheid en een online platform, waar mensen je kunnen vinden, contact met je op kunnen nemen en meer over je kunnen lezen. EVMC2.nl is gebouwd met een open visie naar de toekomst. Door gemakkelijke integratie tussen het welbekende CMS: WordPress en andere plug-ins en platforms, is groeien reëel en gemakkelijk, met als basis het online platform. 

Daar sta je dan met je KvK en BTW nummer. ‘Oan de geng’ zeggen ze in Limburg. Na enig denkwerk over de naam, Einstein met E=mc2 en of dat niet teveel lijkt op EVMC2, Pi (omdat ik ook 14 maart jarig ben kom je al snel uit op de noodzaak van je website. Die moet er dan snel zijn, luchtig en toegankelijk en gemaakt worden door iemand die het snapt, goed luistert en met veel ideeën komt. Oké, Fabian is mijn zoon, maar dit hebben we zakelijk gehouden en ik meen het als ik zeg dat hij (online) media technieken goed combineert met content en vernieuwing. Een prettige samenwerking.
Edwin Viester

Marketing Consultant, EVMC2

Basispagina's

Jaren ervaring

Vrijblijvend enthousiast kennismakingsgesprek?

Geen verplichtingen, puur interesse. Neem contact op. Wij inventariseren graag met je de opties en mogelijkheden.