Selecteer een pagina

Project DREAMS

Top Shops Holland presenteert een nieuw project, nieuwe identiteit en nieuw platform: project DREAMS. Een high-end community voor ondernemers met een gezamenlijke passie en dromen. Project DREAMS combineert kwalitatieve netwerk events met de kwaliteiten van haar partners. 

Het nieuwe project DREAMS is een community van gepassioneerde ondernemers en professionals, welke vertellen over elkaars dromen. Een duidelijke indeling in pagina’s, kwalitatieve content en interessante partnerpagina’s was er. Het creatieve concept was aanwezig, immers een van de kernkwaliteiten van de dames van project DREAMS. De technische kennis en het technische fundament ontbrak. Samen met de dames van project DREAMS heb ik bekeken wat er nodig is, het platform naar een hoger niveau te tillen. Basis was hierin een gedegen zoekwoorden en SEO onderzoek, om te kijken waar kansen en mogelijkheden liggen. Ook de vertaalslag in content en content distributie van het platform naar externe media, is nader bekeken.

Plan van aanpak

Er is een strategie ontwikkelt welke direct geimplementeerd kan worden in de offline events en online branding en communicatie. Op deze manier kunnen de dames van DREAMS zich bezig houden met hun specialiteit: het ontwikkelen van kwalitatieve high-end content en is de technische optimalisatie en de analytische support uit handen gegeven.

Externe bronnen gebruiken > meer traffic

Partners zijn trots op hun merk, hun bedrijf of hun gecreeerde resultaat. Deze trots krijgt een prominente plek op het platform van project DREAMS. Door een technisch goed fundament, waardoor het creatieve proces van de dames niet wordt belemmerd, krijgt de content de aandacht die het verdiend. Specialistische online kennis wordt de content creators bijgebracht, voor de final touch, maar technische optimalisatie wordt uitbesteed. De trots van partners en externe media wordt gebruikt voor het genereren van nieuwe extra traffic, naar de felbegeerde partnerpagina’s. De offline netwerkevents van project DREAMS zijn booming en de kwalitatieve schakels tussen gepassioneerde partners en nieuwe business. Een succesvol resultaat en een kwalitatieve online en offline community.

Met veel plezier werken wij, sinds enige tijd, met Fabian aan ons nieuwe project DREAMS.

Fabian is een zeer gedreven en prettig persoon die op een professionele manier het doolhof van de digitale wereld uitklapt tot een overzichtelijk landschap waarin eenieder zijn weg kan vinden.

Zijn passie voor de dingen die hij doet draagt hij over aan degene waarmee hij werkt. Een van de doelen die hij stelt is dat zijn klanten begrijpen waarom en hoe hij een strategie uitstippelt en daar is hij bij ons prima in geslaagd. Het feit dat hij altijd bereikbaar is als we vragen hebben draagt bij aan een vruchtbare en fijne samenwerking.

Als online adviseur heb je een goed luisterend oor nodig. Een snelle denker die ideeën op een professionele manier kan omzetten in beelden en daden. Zo ervaren wij de samenwerking met Fabian. Een jonge talentvolle ondernemer die zijn dromen met succes nastreeft.

Mathilda Hunter

New Media Manager, Project DREAMS

Gepassioneerde partners

Kwalitatieve blogs

Online foto's

Ontdek de high-end community

De high-end community DREAMS. Volledig gefocust op kwalitatieve content en de kwaliteit en expertise van meer dan 30 gepassioneerde partners. Een volwaardige online community voor ondernemers met dromen. Door het identificeren van knelpunten en optimaliseren van technische minderheden aan de website, is project DREAMS klaar om haar pad te bewandelen.

Met Project DREAMS is bewezen dat een high-end community bijdraagt aan de persoonlijke touch, betrokkenheid en het genereren van meer leads voor de partners van dit high-end netwerk. Aan de development en strategievorming zijn intensieve en creatieve trainingsessies gekoppeld, welke gedurende en na afloop van het project continue worden voortgezet, op deze manier vindt de continue monitoring van resultaten plaats en worden new business kansen uitgewerkt tot nieuwe markt- en groeikansen. Het benutten van het groeipotentieel van een high-end community, why not?

Interesse om samen te werken?

Gepassioneerde en gedreven ondernemers zijn altijd welkom! Wij werken graag met jou aan uitdagende en innovatieve marketingconcepten!