Selecteer een pagina

Beleving = een podium voor jouw succes

Start-ups, de kinderen van grote moeder Brightlands Innovation Factory. Stuk voor stuk worden business cases, ideeën en waardevolle onderzoeken gedaan, om de constante groei van een start-up voort te zetten.

Vanuit het principe: mensen praten en delen graag waardevolle, positieve content die hun bedrijf of portfolio in een positief daglicht zet, is de portfolio pagina van Brightlands Innovation Factory opgemaakt en ingericht. Met telkens terugkomende elementen zijn de losstaande casestudies een van de meest waardevolle stukken content geworden op de website van de Brightlands Innovation Factory.

Brightlands Innovation Factory

Brightlands Innovation Factory is een start-up en onderdeel van Brightlands. Brightlands Innovation Factory is gestart bij het event ‘Get in the Ring’. Vervolgens heeft Brightlands Innovation Factory zelf programma’s ontworpen voor start-up incubatie en acceleratie. Start-ups op het gebied van: Smart Materials, Lifescience, Food & Agriculture en Materials zijn te vinden in de start-up kweekvijver. Facilitering van deze start-ups kan bestaan uit: kennis, kunde, financiering en faciliteiten. Brightlands Innovation Factory zorgt ervoor dat een start-up de 4 fasen voor het starten van een bedrijf kan doorlopen.

Nieuwe innovatieve marktmogelijkheden

Brightlands Innovation Factory (BIF) heeft ons de opdracht gegeven te onderzoeken welke veranderingen of strategie gehanteerd moet worden, op een manier dat BIF optimaal in de markt van incubators en start-ups opereert. De focus ligt op het interne proces, gefocust op de internationale markt. Dit is vanwaar uit Brightlands Innovation Factory wil excelleren, naar de nationale markt, einde 2018. Hiervoor moest eerst de strategie nationaal geformuleerd worden.

Techruption: Blockchain & AI start-ups

In opdracht van Brightlands Innovation Factory hebben wij gedurende het Techruption Blockchain & AI programma op de Smart Services Campus te Heerlen, zorggedragen voor alle visuele communicatie in alle communicatie-uitingen. Daarnaast hebben we active branding campagnes ter promotie van het Techruption start-up programma gelanceerd. Gedurende het Techruption programma heeft een Social Enterprise programma parallel gelopen, welke in het teken stond van sociale ondernemers verder helpen met hun business case en verdienmodellen. Ook dit programma hebben we op de voet gevolgd. Gedurende ook deze periode hebben we de verantwoordelijk op ons genomen voor het creëren van interessante content.

Prachtige projecten voor mooie merken

Werken voor ambitieuze en gepassioneerde ondernemers met de neuzen in dezelfde richting: ijzersterke online platformen met de focus op kwaliteit.

vanDaan Advies & Bemiddeling

EVMC2 Consultancy