Selecteer een pagina

Anytime Fitness: Let's Make Healthy Happen

Anytime Fitness is een wereldwijde franchise keten in fitness en sport. Toen Anytime Fitness te Voerendaal opende (met al locaties in Heerlen-Centrum en Heerlen-Zuid) en meer dan 2000+ leden, twijfelden we geen moment. Na het fotograferen van de opening van Anytime Fitness Voerendaal, opende al snel meer deuren en mogen we met trots en teamspirit de online marketing kanalen van Anytime Fitness Voerendaal een extra boost geven.

Het succesverhaal in online marketing

Met trots en heel veel passie lokale ondernemers verder helpen. Zo mochten we duizendpoot Luke Landman ondersteunen met online marketing voor zijn Anytime Fitness vestigingen: Heerlen-Centrum, Heerlen-Zuid en Voerendaal. 

Een multidisciplinaire aanpak waarbij we fotografie en online marketing optimalisatie hebben samengevoegd, was hierbij erg belangrijk. Engaging foto content in combinatie met Google search advertenties en optimalisatie van de gehele online prescence van de vestigingen is de key. Lees meer over het gehele proces.

Bij Anytime Fitness Voerendaal ben je op de juiste plek wanneer je op zoek bent naar een sportcentrum waar je in een moderne, schone en gezellige omgeving kunt werken aan je sportieve doelen. Geen wachtrijen, geen zware bodybuilding. Prettig sporten onder begeleiding van een trainer in een niet intimiderende sfeer, waar jij je thuis voelt!

Luke Landman

Anytime Fitness Benelux Corporate Club Coach, Heerlen-Centrum | Heerlen-Zuid | Voerendaal Landgraaf | Gulpen | Simpelveld

Het ontwikkelen van een corporate Anytime Fitness brand

Anytime Fitness biedt fitness met een coach en een programma op maat. Uiteraard kunnen er ook een van de vele verschillende groepslessen gevolgd worden. Bij Anytime Fitness is goede uitleg van de toestellen inclusief en kun je extra coaching krijgen bij voeding en training, zodat je zeker weet dat je doel wordt bereikt! Sport in een moderne, schone en gezellige omgeving, wanneer het jou uitkomt. Anytime Fitness is écht nooit gesloten! 

Kennissessies en co-creatie

Om Anytime Fitness een extra boost te geven hebben we in strategische kennissessies het management ondersteund met:

  • Brainstorming met management over strategische keuzes in online branding;
  • Fotografie van opening Anytime Fitness Voerendaal, Anytime Fitness Heerlen-Zuid, diverse groepslessen én persoonlijke fotoshoots met leden van de club. Gericht op visuele prikkelende content dat multifunctioneel inzetbaar is: advertising, PR, social media en strategisch.

Dit mochten wij voor Anytime Fitness verzorgen

Gedurende een langere periode van samenwerken hebben we ons mogen focussen op content creatie en advertising. Voor de volgende corporate clubs hebben wij de fotografie verzorgd: Heerlen-Centrum, Heerlen-Zuid, Voerendaal, Landgraaf en Gulpen. De corporate fotografie voor deze 5 Anytime Fitness clubs had altijd als rode draad: gezelligheid en fun. Anytime Fitness is een plek waar je je op je gemak voelt en met plezier kan sporten. De foto’s die gemaakt werden tijdens groepslessen of losse fotoshoots hebben we vervolgens gebruikt in Google Ads campagnes, leadadvertenties en specifieke sportcampagnes.

Online marketing advertising

Gelet op alle mogelijkheden die zoekmachines als Google en betaalde advertentienetwerken als Google Ads vandaag de dag bieden, hebben we door middel van converterede Google Ads campagnes de awareness en aanmeldingen verhoogd voor de corporate Anytime Fitness clubs.

Hieromtrent hebben we werkzaamheden verricht als:

  • Inrichten online search campagnes voor 3 Anytime Fitness vestigingen: Anytime Fitness Voerendaal, Anytime Fitness Heerlen-Centrum en Anytime Fitness Heerlen-Zuid.
  • Vormgeven en analyseren Google Ads search advertenties, doen van zoekwoordenonderzoek en schrijven van copyteksten voor advertenties.
  • Inrichten landingspagina’s (doel-URL’s) en bepalen uniforme strategie voor Anytime Fitness ads campagnes.

Interessante casestudies

Interessante projecten en prachtige cases vind je verder op onze website.

vanDaan Recruitment

Webdesign, branding en copy

Brightlands

Social media, fotografie en blogging

EVMC2

Webdesign en branding