Gratis advies en strategieontwikkeling voor digitale media. Dat biedt ondernemer Fabian Viester (20) mkb-bedrijven tijdens de coronacrisis. Viester heeft zelf een online communicatiebureau.

“Ik ben jong en weet als geen ander hoe digitale media in elkaar steken”, verklaart Viester zijn aanbod. “Daarnaast volg ik nog een hbo-studie communicatie. Met mijn kennis en ervaring kan ik mkb-bedrijven dus uitstekend helpen met hun digitale media. Als ‘student’ en deeltijd ondernemer ondervind ik relatief weinig last van de coronacrisis. Waarom zou ik dan niet andere bedrijven hulp bieden?”

“Veel van deze ondernemingen hebben het momenteel zwaar vanwege de coronacrisis doordat ze hun omzet weg zien vallen. Maar juist nu is het een goed moment om de digitale media inclusief strategie tiptop in orde te maken, zodat je na de coronacrisis online kunt groeien. Die bedrijven missen momenteel cash om een marketingbureau in te huren. Daarom wil ik ze helpen”, aldus Viester.

Ondernemingen die interesse hebben, kunnen een eerste gesprek aanvragen met Fabian Viester Online Media Advies via www.onlinemediaadvies.nl.

EINDE PERSBERICHT

Noot aan de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met: Fabian Viester
Telefoonnummer: + 31 6 373 33 383.
E-mail: info@onlinemediaadvies.nl.