Selecteer een pagina

Strategie

De wereld van online marketing groeit in een rap tempo. Jouw strategie moet hierop aangepast zijn, zodat je klaar bent voor de toekomst. Wij helpen je daarbij, door gerenommeerde online tools en bewezen strategieën in te zetten

Jij wilt groeien

Bij groeiambities hoort een degelijk plan. Online groeien kan perfect op basis van data. Wij ondersteunen je bij digitale transformaties, inclusie, development en training. Samen zorgen we voor digitaal succes en bekijken we wat nodig is om deze doelen te behalen.

Wij zorgen voor een kraakhelder plan

Of het nu gaat om consultancy, training of new business development: wij staan voor je klaar. Het fundament van je online strategie bepalen we op basis van (reeds bestaande) data, bedrijfsdoelstellingen en je cultuur. We houden van praktische toepasbare inzichten. Dit betekent dat we technologie, content en acties graag combineren. Zo volgt een praktisch actieplan dat direct gebruikt kan worden voor de volgende stap. Zo maken we digitale groei écht mogelijk. 

  • Data Analysis
  • Business Consultation
  • Off Page SEO
  • On Page SEO

Gezamenlijke ambitie zorgt voor het beste resultaat ?

Bij digitale ambitie hoort doorzettingsvermogen en de kracht om te innoveren. Wij helpen je graag om data om te zetten in bruikbare resultaten. Zo bepalen we samen je strategie voor de korte, maar ook lange termijn. We zorgen dus niet alleen voor inzichten en actiepunten, maar ook voor begeleiding en uitvoering. Laat ons je helpen bij het behalen van digitaal succes. 

Het is van belang om elkaar goed te (leren) kennen. We willen begrijpen wat je doet en je ambities zijn. Zo maken we jouw case tot een succes story. Daarom starten we altijd met een gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jouw ambitie en doelen in kaart en bekijken we of we een passende fit zijn.

Benieuwd naar de potentie van jouw organisatie?

Neem contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Postadres & fanmail

Fabian Viester Online Media Advies
Benzenrade 38 C
6419 PH  HEERLEN

KvK nummer: 70393699
BTW-id: NL002413208B83

> Algemene voorwaarden
> Contact met ons opnemen

+ 31 6 373 33 383
info@onlinemediaadvies.nl

Volg ons online

Laat je direct terugbellen