Beter gevonden worden in Google?

SEO optimalisatie: hogere rankings en betere posities in zoekresultaten. Gevonden worden op de termen die er toe doen. Het genereren van kwalitatieve organische traffic naar jouw website. Het begint met zoekwoordenonderzoek en SEO, wij helpen je erbij!

Ik wil beter gevonden worden!

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Betere rankings en organische vindbaarheid. Meer lokaal verkeer naar jouw website. Kwalitatief verkeer. Gratis. Door optimalisatie van jouw website techniek, goed onderzoek, implementatie van succesfactoren, copywriting en linkbuilding til je jouw website naar een hoger niveau!

SEO optimalisatie bestaat grofweg uit 3 elementen. Door aan deze afzonderlijk aandacht te besteden, til je jouw online platform naar een hoger niveau. Voor veel ondernemers is het onduidelijk wat de daadwerkelijke opbrengsten zijn vanuit SEO. Maar, dit moet je als internetondernemer anders zien. SEO en dus zoekmachineoptimalisatie

 • Linkbuilding (verwijzingen, backlinks en deeplinks)
 • Optimalisatie van content (o.a. zoekwoordenonderzoek)
 • Techniek optimalisatie (SSL certificaat, server laadtijd, PageSpeed)

SEO – Algemeen

 • Google Hummingbird algoritme
 • Google Penguin algoritme
 • Google Mobile-friendly algoritme
 • Google RankBrain algoritme

SEO – Techniek

 • Title tag optimaliseren
 • Meta description formuleren
 • Robots.txt file
 • Canonical tag

SEO – Content

 • Duplicate content
 • Zoekwoordenonderzoek

SEO – Autoriteit

 • Google PageRank
 • Google Penguin algoritme (& update)
 • Disavow tool

SEO diensten

Je website levert niet op wat het op moet leveren. Keiharde euro’s zie je er niet in terug. Maar is dit wel de juiste strategie om jouw online vindbaarheid te vergroten? Samen bekijken we wat het beste werkt, bouwen we een linkbuilding profiel op, doen we zoekwoordenonderzoek en zorgen we dat alle overige optimalisaties ook daadwerkelijk nut hebben.

Door SEO optimalisatie bouw je aan een langetermijnstrategie, waarbij kwaliteit voorop staat. Door het werken met blogs, visuele content en het sturen op kwaliteit, zorg je voor én hogere rankings in de zoekresultaten, en settle je je beter binnen jouw vakgebied en branche als online expert.

Ben je concurrenten voor!

Laten we samen bekijken hoe we dat gaan doen. Wij kennen alle online wetten en formules. En blijven altijd scherp. We verdiepen ons in nieuwe technieken en springen in op nieuwe kansen.

Meetbaar maken van SEO inspanningen

Om SEO inspanningen inzichtelijk te maken kun je dit meten met KPI’s. Via bijvoorbeeld je Google Analytics dashboard, kun je jouw SEO inspanningen inzichtelijk maken.

SEO Consulting

Zelf de touwtjes in handen, maar door training en optimalisatie beter resultaat. Wij zijn jouw stok achter de deur, maar wilt liever zelf de controle behouden.

Data Analysis

Analyse van data gegenereerd door jouw analytische tools. Hierop sturen wij voor betere organische vindbaarheid, conversie en interactie op de contactmomenten.

SEO Strategy

Van A-Z een plan van aanpak. SEO gaat over techniek, content en authoriteit. Bewandel met ons het juiste pad, op weg naar een helder doel en concreet online resultaat.

De voordelen van SEO optimalisatie

Meer relevante content op je website

Hoger in de rankings

Meer kwalitatief (onbetaald) verkeer naar je website

Meer bezoekers, leads en conversies

Ontwikkelen van een succesvolle content strategie

Ontwikkel en behoud je eigen online identiteit. In het online landschap is daarom een stevige en concrete content strategie cruciaal. Ontwikkel een succesvolle content strategie in gemakkelijke stappen.

Hoe spreek je je doelgroep aan?

Relevante content is key, maar hoe zorg je voor relevante content die je doelgroep bindt aan jouw merk. Switch van een tunnelvisie en verslaving van likes naar ambassadeurs en fans.

Oplossen van jouw vraagstuk?

Samen werken aan online resultaat. Onder het genot van een kop koffie leggen wij je graag onze werkwijze uit. Ook kijken we graag met jou naar je huidige online presence en kansen die je kan aanboren!